Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Ωραίες πρωτοβουλίες....

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο τουρνουά γυναικών βόλεϊ προς τιμή του παραολυμπιονίκη Χαϊδαριώτη Χρήστου Αγγουράκη από τις 7-9 Οκτωβρίου 2011 στο 2ο Κλειστό γήπεδο Χαιδαριου.
Συμμετείχαν τρείς ομάδες από την Α΄ κατηγορία (Α.Ο.ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ,Α.Ε.ΡΕΝΤΗ και Α.ΠΕ ΜΟΣΧΑΤΟ) και η νεοσύστατη ομάδα του Α.Ο.ΠΗΓΑΣΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας.
Τα αποτελέσματα ήταν:
1η ημέρα Α.Ο.ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ-Α.Ο. ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 3-2 σετ
Α.ΠΕ ΜΟΣΧΑΤΟ-Α.Ε ΡΕΝΤΗ 0-3 σετ
2η ημέρα Α.Ο.ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ-Α.Ε ΡΕΝΤΗ 2-3 σετ
Α.Ο.ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ-Α.ΠΕ ΜΟΣΧΑΤΟ 3-1σετ
3η ημέρα Α.Ο.ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ-Α.Ε ΡΕΝΤΗ 1-3 σετ
Α.Ο.ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ –Α.ΠΕ ΜΟΣΧΑΤΟ 3-1 σετ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 1. Α.Ε ΡΕΝΤΗ 8 9-3
   2.  Α.Ο.ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 6 8-6
3. Α.Ο.ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 4 6-7
                                                 4. Α.ΠΕ ΜΟΣΧΑΤΟ 0 2-9

 ---Πέρα απο τα συγχαρητήρισ στο Ρέντη για την πρωτιά στο τουρνουά, ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που επιδείχθηκε απο την γειτονική μας ομάδα για τον τραυματισμό στο γόνατο της Χριστίνας Φικάι ( αθλήτριας που ανήκει στον Πορφύρα και δόθηκε με υποσχετική ενός χρόνου στο Ρέντη ), μετά απο μία πτώση της. Ευτυχώς, η Χριστίνα δεν έχει τίποτα σοβαρό και ήδη απο αύριο μπαίνει ξανά στις προπονήσεις του Ρέντη, όπου παρακολουθούμε με ενδιαφέρον την πορεία της καθώς είναι γέννημα--θρέμμα της ομάδας μας και μετακινήθηκε ώστε να  αποκτήσει περισσότερες εμπειρίες μέσα απο μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής και να επιστρέψει περισσότερο έτοιμη για την γυναικεία ομάδα μας.