Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Φιλική νίκη των Κορασίδων μας


Το τρίτο φιλικό  παιχνίδι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το πρωτάθλημα, έδωσε η ομάδα βόλει των Κορασίδων του Πορφύρα, με τον Πειραικό.
Ευχαριστούμε πολύ το φιλικό σωματείο του Πειραικού και τον προπονητή του Μάνο Ζωγραφάκη γιατί δέχθηκε την πρόσκληση μας και έπαιξε μαζί μας.
Με τον Πειραικό αλλά και τον Φοίνικα έχουμε και θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ γιατί είμαστε ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ και όλοι μας λατρεύουμε τον Πειραιά μας και τα παιδιά του.
Για την ιστορία, το σκορ ήταν 3-0 σετ υπέρ του Πορφύρα.Τα  σετ ήταν 
25-9, 26-24 ( απο 12-21 ) και 25-19.
Τα συμπεράσματα απο αυτόν τον αγώνα θα συζητηθούν ανάμεσα στον προπονητή μας και τις αθλήτριες του.
Μία νίκη σε φιλικό δε σημαίνει απολύτως τίποτα.
Αυτό που μετρά είναι η συνέπεια στις προπονήσεις και η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.
Στόχος μας δεν είναι η εφήμερη επιτυχία αλλά η δημιουργία αθλητριών στις οποίες θα βασισθεί η γυναικεία ομάδα μας στα επόμενα χρόνια.
Για αυτό δε μετρούν μόνο τα σετ, αλλά, κυρίως η νοοτροπία και αυτή η κοινή παρουσία στο πλευρό των παιδιών και του προπονητή τους.   
Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( προπονητής Κ.Γκούντας) Μαριάννα Λιάρου, Ανδρονίκη Πρίφτη, Διονυσία Παλημέρη, Πέννυ Παπαδήμα, Ειρήνη Πρίφτη, Εβελίνα Θαλασσινού, Ιωάννα Τσιραντωνάκη, Σοφία Μουρέλου, Ολγα Δημητρίου, Κατερίνα Τσαβαρή, Βαλέρια Μιγκεέλεβα, Σέβη Χατζηπέτρου.